Maak kennis met Bente Seynaeve

Opgroeien is niet altijd makkelijk. Soms worden kinderen en jongeren of hun omgeving (ouders, vrienden, familie,…) omwille van welke reden dan ook geconfronteerd met moeilijkheden. Moeilijkheden waarbij een duwtje in de rug soms nodig is. Samen kan op zoek gegaan worden naar manieren om dat duwtje in de rug voor onszelf te worden.
Aan de hand van gespreks-, spel- en creatieve therapievormen help ik jouw kind zijn/haar/hun eigen krachten te (her)ontdekken. Samen met andere partijen die voor jouw kind belangrijk zijn gaan we aan de slag om de dingen waar jouw kind het lastig mee heeft aan te pakken.

Bente deed reeds ervaring op in het werken met kinderen met een verscheidenheid aan diagnoses door stage en werkervaring in revalidatiecentra. Momenteel breidt ze haar kennis over mogelijke moeilijkheden waar kinderen en jongeren mee te kampen krijgen uit via haar werk als psychologe in een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg.
Daarnaast blijft Bente zich verdiepen in nieuwe literatuur en bevindingen en volgt ze regelmatig cursussen en bijscholingen om haar kennis steeds verder uit te breiden.

Waarvoor kan je onder andere bij Bente terecht?

  • Leren omgaan met en accepteren van diagnoses (ASS, ADHD, leerstoornissen,…)
  • Psycho-educatie rond verschillende thema’s en diagnoses
  • Beperkte sociale vaardigheden
  • Gedragsmoeilijkheden
  • Faalangst, beperkt zelfvertrouwen, perfectionisme
  • Moeite met het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen (scheiding, pesterijen,…)
  • Depressieve klachten zoals sombere gevoelens, energieverlies, zelfmoordgedachten
  • Hechting
Bente

Klinisch kinderpsycholoog

Erkenningsnummer: 992135061
Visumnummer: 371569

€60 sessie individueel

Maak een afspraak

Tijdens consultaties neemt Bente haar telefoon niet op, maar spreek gerust een boodschap in op haar voicemail en dan belt ze zo spoedig mogelijk terug. U kan haar ook steeds mailen.

Heeft u een dringende vraag? Bel gerust naar ons algemeen nummer 0492 478 105