Maak kennis met Céline Lesire

Céline is sociaal werker en bemiddelaar in familiale zaken.
Zij begeleidt gezinnen doorheen de echtscheidingsprocedure en tracht om door de communicatie te bevorderen ervoor te zorgen dat partijen in de toekomst samen door één deur kunnen gaan. Indien er kinderen zijn blijven jullie nog steeds samen als ouder verantwoordelijk voor jullie kind. Het belang van jullie kind staat dan ook steeds voorop. De begeleiding doorheen de echtscheidingsprocedure kan zowel doorheen de volledige procedure als op een deelaspect hiervan zijn, dit is volgens hoe jullie het zelf zien.

Daarnaast helpt Céline je ook bij het opstellen en aanpassen van ouderschapsplan. In dit plan staan concrete afspraken over de opvoeding van je kinderen. Enkele voorbeelden hiervan zijn op welke dagen de kinderen bij welke ouder verblijven, hoe wissels en vakanties worden geregeld.

Céline helpt ook graag bij het zoeken naar een oplossing voor andere familiale conflicten. Enkele voorbeelden hiervan zijn een ruzie in het kader van een erfenis of een grootouder die zijn kleinkind niet meer mag zien.

Daarnaast biedt Céline ook graag administratieve ondersteuning. Dit kan onder andere zijn bij het aanvragen van bepaalde tegemoetkomingen, het helpen bij het opstellen van brieven.

Mijn specialisaties

  • Begeleiding tijdens een echtscheidingsprocedure
  • Opstellen en aanpassen van ouderschapsplannen
  • Bemiddelen tijdens familiale conflicten
  • Administratieve ondersteuning op diverse domeinen
TestLinkedin
Céline Lesire

Erkend familiaal bemiddelaar

Maak een afspraak