Maak kennis met Rani Vandevyvere

Heel wat mensen worden vroeg of laat geconfronteerd met vragen of bezorgdheden rond de thema’s seksualiteit, intimiteit en relaties. Verbinding en autonomie zijn twee van de basisbehoeftes waar we mee geboren worden. Het zijn echter complexe vraagstukken, waar we verloren in kunnen lopen. Daarom wil Rani je met een heldere kijk begeleiden op dit pad.

In 2019 richtte Rani haar online praktijk “Onest” op. Daarbij helpt ze jongeren met seksualiteitsvraagstukken. Vanuit een nood aan samenwerking en live therapie, startte ze in de Praktijk in Ingelmunster. Hier ondersteunt ze individuen en koppels richting meer mildheid, liefde en warmte naar elkaar. Maar ook vooral naar zichzelf toe.

Tijdens haar coachings creëert ze een veilige ruimte  met aandacht voor jouw verhaal. Geen oordeel, geen taboes, maar een luisterend oor. Ze ziet het als haar taak om jou te empoweren en de kracht en kennis die reeds in jou zit naar boven te halen.

Afhankelijk van de bezorgdheid waarmee je komt, worden de gesprekken ook aangevuld met opdrachten die je thuis, alleen of met je partner, in een veilige privésfeer kan uitvoeren.

Rani haar kernwoorden zijn: authenticiteit, kwetsbaarheid en laagdrempeligheid.

Waarvoor kan je bij mij terecht

Vanuit een inherente leergierigheid, specialiseert Rani zich voortdurend verder. Onderstaande lijst is dus ook niet exhaustief.

De thema’s waar je bij Rani onder andere voor terecht kan:

  • Herstel van intimiteit in relaties
  • Communicatiekwesties
  • Verlaagd libido/laag libido
  • Prestatieangst, in je hoofd zitten tijdens het vrijen
  • Orgasmeproblemen
  • Pijn tijdens het vrijen
InstagramLinkedin
Rani Vandevyvere

Psychologisch Consulent: relaties & seksualiteit

€75 intake koppel

€75 sessie koppel

€60 sessie individueel

Maak een afspraak