Coworking place - zorg onder één dak

De Praktijk brengt professionele zorgverleners uit verschillende disciplines samen onder één dak. We geloven sterk in overleg en samenwerking. Elk hulpverlener bouwt vanuit de eigen expertise een traject op en schuwt niet de inbreng en doorverwijzing van en naar anderen.

Als zorgverlener kan je bij ons terecht voor het huren van een ruimte zowel fysiek bij ons in De Praktijk als virtueel met je eigen pagina op onze website. Daarnaast kies je er ook zelf voor om met collega’s al dan niet in intervisie te gaan of nauw samen te werken. Vanuit een open mind vormen we een team met behoud van onze eigen autonomie.

Onze gemeubelde ruimtes zijn standaard voorzien van:

  • Draadloos internet
  • Verwarming
  • Extra materialen

Hieronder ziet u enkele van onze ingerichte ruimtes. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden, de planning en/of de prijzen?
Stuur dan een mailtje naar info@depraktijkingelmunster.be

Inkom & wachtruimte

2 parkeerplaatsen voor de deur, een warme huislijke inkom en een gezamenlijke wachtruimte. Hier kan je ook zelf informatie ophangen die nuttig kunnen zijn voor uw en alle cliënten in De Praktijk.

Gespreksruimte straatzijde

Rustige prikkelarme gespreksruimte met veel natuurlijk licht.

Gespreksruimte Tuinzijde

Rustige vrolijke gespreksruimte met speelhoekje en bureau.

Rustige ruimte Gelijkvloers

Grote, rustige ruimte op het gelijkvloers. Voorzien van behandeltafel, spiegelwand en stromend water. Basis kiné-uitzet ter beschikking. Ideale ruimte voor kinesisten, fysiotherapeuten, osteopaten, vroedvrouwen, massagetherapeuten,…