Maak kennis met Charline Libbrecht

Als Klinisch Psychologe studeerde Charline af in 2006 aan de Universiteit van Gent. Ze verrijkte haar professionele en bovenal levenservaring door een jaar vrijwilligerswerk te doen in Bosnië en Herzegovina. Als persoon werd ze hierin zodanig geïnspireerd dat ze sindsdien met een heel andere en veel positievere mindset in het leven staat. Sinds 2009 werkt ze als klinisch psycholoog binnen de forensische sector, waarin ze heel vertrouwd is in het begeleiden en ondersteunen van mensen die door een harde, zware periode gaan. Gebeten door het virus heeft Charline recent beslist om haar eigen positieve vibe te delen met anderen, zo startte ze haar praktijk ‘Praktijk Vibes’ op. Vanuit en samen met de collega’s in De Praktijk zal Charline ongetwijfeld deze positieve mindset verder verspreiden.

In iedere mens zit een bepaalde positieve ‘vibe’ die ons in balans houdt, een soort natuurlijk evenwicht. Door verschillende redenen, levensgebeurtenissen of specifieke situaties kunnen we onderweg de verbinding met deze ‘vibe’ kwijtspelen. Begrippen zoals draagkracht en veerkracht spelen hierin een zeer belangrijke rol.

Als psycholoog en coach begeleidt Charline jou in je zoektocht naar de verandering in je leven en het (terug) vinden van een goede energiebalans, van je positieve ‘vibe’. Zo streeft Charline mee naar een positieve mindset door je te begeleiden in jouw eigen persoonlijke groei en zelfontplooiing. In de eerste plaats door een luisterend oor te zijn. Maar ook door je de steun en begeleiding te bieden die je nodig hebt om concrete stappen te ondernemen en zo jouw doel(en) te bereiken. ‘Wordt terug regisseur van je eigen leven’.

Mijn specialisaties

  • Positieve psychologie
  • Mindfulness
  • Positieve Intelligentie
  • Derde generatie gedragstherapie
  • Relaxatie
  • Stressbeheersing
  • Mental coaching
  • Oplossingsgericht werken
Charline Libbrecht

Klinisch psycholoog

€60 per sessie 60″

Erkenningsnummer: 822122332
Visumnummer: 286877

Maak een afspraak

Voor aanmeldingen bij Charline is er momenteel een wachtlijst. Heeft u vragen neem dan contact op met ons algemene nummer.

Tijdens consultaties neemt Charline haar telefoon niet op, maar spreek gerust een boodschap in op haar voicemail en dan belt ze zo spoedig mogelijk terug. U kan haar ook steeds mailen.

Heeft u een dringende vraag? Bel gerust naar ons algemeen nummer 0492 478 105