Maak kennis met Lien Moreel

Wie je bent wordt vaak gelinkt aan wat je doet!

Iets doen wat je graag doet geeft je zelfvertrouwen en waardering.

Dit heb ik zelf gedurende mijn loopbaan ook enorm gevoeld.
Zo vind ik het enorm belangrijk dat je als persoon je kan vinden in de waarden en normen van een bedrijf/organisatie.

Zelf heb ik al heel wat mensen begeleid en ondersteund in hun keuzes en loopbaanvragen. Mensen zien groeien en terug zin krijgen in de toekomst geeft me enorm veel energie.

Maar hoe kies ik nu? Wat is de juiste (studie)opleiding? Hoe vind ik die job die bij me past? Hoe ga ik in gesprek met mijn werkgever? Hoe solliciteer ik? Hou ik die keuze ook vol?

We moeten ook alsmaar langer en langer gaan werken. Onverwachte gebeurtenissen zoals ziekte moeten we kunnen omarmen en leren mee om gaan. We zijn een ouder, een kind, een werknemer en een vriend(in). Heel veel verschillende rollen die we opnemen, maar hoe vind ik hier nu een juist evenwicht in? En hoe pak ik dit concreet aan?

Je goed voelen in een job betekent ook je eigen kennis en kunnen in zetten. Maar wat zijn mijn talenten en vaardigheden? Hoe kan ik dit linken aan een job? Is mijn opleiding voldoende om een carrièreswitch te maken of moet ik me om scholen? Wat met die job dat ik altijd al wou doen, maar niet durf te springen?

Meer en meer zien we rondom ons verandering, meer druk om alles perfect te moeten doen. Soms zorgt dit voor heel wat stress. Hoe ga ik hier mee om? Hoe herken ikzelf signalen van stress? Wat zijn mijn energiegevers en nemers?

Met al deze loopbaanvragen hoop ik aan de slag te gaan en een antwoord te zoeken op maat van jou. Waar jij je goed bij voelt en wat ook haalbaar is.

Dit zijn loopbaanvragen die aanbod kunnen komen

  • Hoe start ik terug met werken na ziekte periode?
  • Wie ben ik en wat kan ik?
  • Ik wil veranderen van werk maar weet niet hoe?
  • Hoe maak ik een juist studiekeuze als tiener?
  • Hoe merk ik signalen van stress op?
  • Solliciteren hoe doe ik dit?
Lien Moreel

Jobcoach

Maak een afspraak