Maak kennis met Liesbet Willaert

Graag gaat Liesbet met kinderen en jongeren op pad – dat deed ze al binnen de speelpleinwerking, de jeugdbeweging en 22 jaar als leerkracht in het lager onderwijs. In 2019 bewandelde ze andere wegen om nog dichter te kunnen staan bij kinderen en jongeren: eerst als yogadocente en later als rouw- en verliescounselor.

Ze luistert graag naar hun verhaal, gaat samen met hen op zoek naar wat er echt ‘speelt’ en werkt samen aan hun krachtstuk, vooral hun gedachtekracht vindt ze hierbij belangrijk. Dit alles op het tempo van het kind/ de jongere.

Verbinding met jezelf en met anderen (in een kleine groep) is iets dat Liesbet graag op poten zet tijdens haar yogareeksen en yogakamp, groei- en belevingsdagen. Dit zowel in haar eigen praktijk ‘Koerma’ in Roeselare, als ook in ‘De Praktijk’ in Ingelmunster! O ja, yoga is zoveel meer dan “stilzitten”, het is ontspannen, ontdekken en ontplooien!

Vanuit haar laatste opleiding tot integratief coach groeide ook de goesting om met volwassenen te werken. Op een doelgerichte en actieve manier wil ze graag hoofd, hart en buik(gevoel) weer op één lijn brengen. Ze brengt – samen met de volwassene – de struikelblokken en behoeftes in kaart. Vanuit de tools en tips die ze meegeeft, helpt ze iedereen aan meer balans in het leven.

Waarvoor kan je bij Liesbet terecht

  • Kinderen en jongeren
    • Rouw- en verliesbegeleiding
    • Yoga en relaxatie
    • Groei- en gedachtekracht
  • Volwassenen
    • Integratieve coaching
Liesbet Willaert

Rouw- en verliesbegeleiding
Yoga en groeiwerk

€60 intakegesprek

€60 per sessie 60″

Maak een afspraak