Maak kennis met Wendy De Decker

Doorheen haar loopbaan en leven merkte Wendy op dat heel wat mensen, waaronder zijzelf,  regelmatig botste op allerhande loopbaanvragen.
In 2018 besliste ze een opleiding te volgen om zich te verdiepen in deze materie, aangevuld met een integrale coachopleiding in 2020. Sindsdien combineert ze een deeltijdse job als psychiatrisch verpleegkundige binnen het Mobiel Crisisteam Gent, met haar praktijk De Kolibrie.

“Hoe hou ik dit vol tot aan mijn pensioen? Is dit wat ik écht wil en haal ik er voldoende energie uit? Welke studie/job zou goed bij mij passen? Wat zorgt ervoor dat ik geen balans vind tussen mijn privé en mijn werk? Zou een leidinggevende functie bij mij passen? Zou ik een goede zelfstandige kunnen zijn en zijn mijn dromen realistisch? Hoe komt het dat ik vaak in conflict ga of gepest word? Hoe kan ik bezield, gemotiveerd en gezond blijven in mijn werk?”

Herken je jezelf in één van deze vragen, dan kunnen we samen aan de slag.
Een begeleiding bij Wendy is steeds doelgericht, met een vleugje humor als het kan.

Als je info vraagt over loopbaanbegeleiding sta je op het punt dat je weet dat er iets kan of moet veranderen op vlak van jouw loopbaan. Zo’n moment brengt vaak dubbele gevoelens met zich mee, wat er voor zorgt dat het niet altijd evident is om de stap te zetten een ‘hulplijn’ in te schakelen.
Omdat Wendy heel erg bewust is van het belang om dit moment met de nodige aandacht te soigneren, kan je haar steeds gratis en vrijblijvend contacteren voor jouw vragen en twijfels.

Diaspoor Werk Met Zin is een erkend loopbaancentrum waardoor loopbaanbegeleiding kan gevolgd worden met loopbaancheques van de VDAB.

Mijn specialisaties

  • Energiebalans
  • Work-life balance
  • Timemanagement
  • Piekeren
  • Talenten, kwaliteiten en valkuilen in kaart brengen
Wendy De Decker

Loopbaanbegeleider voor het erkend loopbaancentrum Diaspoor Werk Met Zin

Stress en burn-out coach

Studiekeuzebegeleider

€60 per sessie 60″ of €80 voor 7u met loopbaancheques

Maak een afspraak

VDAB Loopbaancheque